Направо към основното съдържание
You are EU
Момче в профил протяга ръката си към слънчев панел

Свобода, мир и енергийна независимост.

Заедно можем да постигнем това

Демокрация, свобода, равенство, толерантност и солидарност. Това са европейските ценности, които ни обединяват. Руското нахлуване в Украйна ни показа, че нашата демокрация, икономика и енергийна независимост са тясно свързани. Нека заедно да гарантираме наличието на чиста, възобновяема енергия, произведена в Европа. Само с обединени усилия можем да постигнем тези цели. Нека отстояваме нашите ценности, за да защитим твоето бъдеще, бъдещето на твоето семейство, климата и планетата.

You are EU!

 

Значението на You are EU

You are EU е покана към всички европейци да дадат своя принос и да помогнат за превръщането на нашите предизвикателства в средство за изграждането на по-добро бъдеще с чиста енергия, произведена в Европа. Можем да разчитаме на силата, която черпим от общата си амбиция да моделираме света, в който живеем. You are EU е нашият ангажимент като европейци, където приносът на всеки един от нас е от значение. You are EU е изявление, че заедно можем да преминем към чиста и произведена в ЕС енергия. You are EU е напомняне, че предстои много работа и че можем да я свършим заедно в името на бъдещите поколения. Нашите деца и внуци са това, което ни кара да се съсредоточим върху пътя напред и общата ни цел — запазването на нашата демокрация, нашата икономика и нашия мирен и независим Съюз.

Свобода, мир и енергийна независимост - Момче протяга ръка към слънчев панел
Демокрация, разнообразие и опазване на климата - Млада жена с няколко вятърни турбини на заден план
Стабилност, уважение и екологичен преход - Мъж, клекнал над слънчеви панели, свързва два кабела
Единство, сигурност и възобновяема енергия - Млад мъж гледа телефона си, облегнат върху електрическата си кола

© Европейски съюз 2023 г. Всички права запазени. Някои части са лицензирани при определени условия в полза на ЕС.

Заедно показахме, че когато Европа е смела, резултатите са налице. Но работата ни далеч не е приключила, така че нека бъдем единни. Нека да постигаме резултати днес и да се подготвяме за утре.

Урсула фон дер Лайен, председател на Европейската комисия

Всички сме част от You are EU

You are EU мотивира, вдъхновява и достига до хора от всички страни от ЕС. You are EU ни прави по-силни, тъй като обединява нашите ценности с идеята за трансформация. Кампанията ни свързва като европейци, като в същото време ни дава насока за бъдещето. Тя ни кара да отправим поглед напред и ни позволява активно да определяме пътя, по който да поемем, въз основа на свобода, мир и солидарност, с чисти и независими енергийни източници.

Всички сме част от You are EU.