Direct la conținutul principal
You are EU
Băiat văzut din profil care atinge cu mâna un panou solar

Libertate, pace și independență energetică.

Putem face acest lucru împreună

Democrație, libertate, egalitate, toleranță și solidaritate. Acestea sunt valorile europene care ne unesc. Invadarea Ucrainei de către Rusia a demonstrat că democrația, economia și independența noastră energetică sunt strâns legate între ele. Haideți să ne asigurăm, împreună, că avem energie curată și din surse regenerabile – produsă în Europa. Numai unindu-ne eforturile putem îndeplini aceste obiective. Haideți să ne susținem valorile pentru a proteja viitorul tău și al familiei tale, clima și planeta.

You are EU!

 

Ce înseamnă „You are EU”

„You are EU” este o invitație adresată tuturor europenilor de a ni se alătura și de a ne ajuta să transformăm provocările cu care ne confruntăm pentru a construi un viitor mai bun, cu energie curată produsă în Europa. Ne putem baza pe forța pe care o avem, alimentată de ambiția noastră comună de a modela lumea în care trăim. „You are EU” este angajamentul nostru ca europeni. Toate contribuțiile noastre contează. „You are EU” este o declarație care ne permite să ne îndreptăm, împreună, către o energie curată și autohtonă. „You are EU” ne reamintește faptul că mai sunt multe de făcut și că putem face acest lucru împreună, pentru generațiile viitoare. Copiii și nepoții noștri ne ajută să ne concentrăm atenția asupra căii de urmat și asupra obiectivului nostru comun – menținerea democrației, a economiei și a Uniunii noastre pașnice și independente.

  • Libertate, pace și independență energetică - Băiat care atinge cu mâna un panou solar
  • Democrație, diversitate și protejarea mediului - Tânără în fața unor turbine eoliene
  • Stabilitate, respect și tranziție către o economie verde - Bărbat ghemuit deasupra unor panouri solare, conectând două cabluri
  • Unitate, siguranță și energie verde - Tânăr uitându-se pe telefon stând rezemat de mașina sa electrică

© Uniunea Europeană 2023. Toate drepturile rezervate. Unele elemente fac obiectul unei licențe acordate UE în anumite condiții.

Împreună am arătat că, atunci când este temerară, Europa noastră este o Europă a faptelor și a rezultatelor. Iar misiunea noastră este departe de a se fi încheiat – așa că vă invit să facem front comun. Să obținem rezultate astăzi și să ne pregătim pentru mâine.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene

You are EU, la fel ca fiecare dintre noi

„You are EU” activează, inspiră și le vorbește persoanelor din toate țările UE. „You are EU” ne oferă posibilitatea de acțiune, unind valorile noastre cu ideea de transformare. Ne conectează, ca europeni. În același timp, ne oferă o direcție pentru viitor. Ne adaugă, celor care suntem astăzi, o dimensiune orientată spre viitor și ne permite să modelăm în mod activ calea de urmat pe baza libertății, a păcii și a solidarității, cu surse de energie curate și independente.

You are EU, la fel ca fiecare dintre noi.