Skip to main content
You are EU

Libertate, pace și independență energetică.

Putem face acest lucru împreună

Democrație, libertate, egalitate, toleranță și solidaritate. Acestea sunt valorile europene care ne unesc. Invadarea Ucrainei de către Rusia a demonstrat, de asemenea, că democrația, economia și independența noastră energetică sunt strâns legate între ele. Haideți să ne asigurăm, împreună, că avem energie curată și din surse regenerabile – produsă în Europa. Numai unindu-ne eforturile putem îndeplini aceste obiective. Susține valorile noastre pentru a proteja viitorul tău și al familiei tale, clima și planeta.

 

You are EU!

 

Ce înseamnă „You are EU”

„You are EU” este o invitație adresată tuturor europenilor de a ni se alătura și de a ne ajuta să transformăm provocările cu care ne confruntăm pentru a construi un viitor mai bun, cu energie curată produsă în Europa. Ne putem baza pe puterea noastră, izvorâtă din dorința noastră comună de a modela lumea în care trăim. „You are EU” este angajamentul nostru ca europeni. Toate contribuțiile noastre contează. „You are EU” este o declarație care ne permite să ne îndreptăm, împreună, către o energie curată și autohtonă. „You are EU” ne reamintește faptul că mai sunt multe de făcut, dar că putem face acest lucru împreună, pentru generațiile viitoare. Copiii și nepoții noștri ne ajută să ne concentrăm atenția asupra căii de urmat și asupra obiectivului nostru comun – menținerea democrației, a economiei și a Uniunii noastre pașnice și independente.

Pentru Europa – acum mai mult ca niciodată – solidaritatea este o marcă a destinului. Cu cât suntem mai solidari și cu cât dăm dovadă de mai multă unitate, cu atât vom deveni, la capătul anului următor, o Uniune mai puternică și cu atât vom putea pregăti mai bine lumea de mâine.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene

You are EU - fiecare dintre voi

„You are EU” activează, inspiră și le vorbește persoanelor din toate țările UE. „You are EU” ne oferă posibilitatea de acțiune, unind valorile noastre cu ideea de transformare. Ne conectează, ca europeni. În același timp, ne oferă o direcție pentru viitor. Ne adaugă, celor care suntem astăzi, o dimensiune orientată spre viitor și ne permite să modelăm în mod activ calea de urmat pe baza libertății, a păcii și a solidarității, cu surse de energie curate și independente. You are EU - fiecare dintre voi.