Skip to main content
You are EU

Vapautta, rauhaa ja energiaomavaraisuutta

Yhdessä me pystymme tähän.

Demokratia, vapaus, tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja solidaarisuus. Nämä eurooppalaiset arvot yhdistävät meitä. Venäjän hyökkäys Ukrainaan on myös osoittanut, että demokratiamme, taloutemme ja energiaomavaraisuutemme ovat tiiviisti kytköksissä toisiinsa. Meidän on yhdessä varmistettava, että käytössämme on uusiutuvaa, puhdasta ja Euroopassa tuotettua energiaa. Voimme saavuttaa nämä tavoitteet vain tekemällä yhteistyötä ja puolustamalla arvojamme, jotta voimme suojella sinun ja perheesi tulevaisuutta, ilmastoa ja maapalloa.

 

You are EU!

 

Mitä 'You are EU' merkitsee?

'You are EU' on kutsu kaikille eurooppalaisille tulla mukaan selättämään haasteet ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta, jossa käytetään puhdasta eurooppalaista energiaa. Voimme luottaa yhteiseen tahtoomme muokata maailmaa jossa elämme. 'You are EU' on eurooppalaisina antamamme lupaus, jossa jokaisen osuudella on merkitystä. 'You are EU' merkitsee sitä, että voimme yhdessä siirtyä kohti puhdasta eurooppalaista energiaa. 'You are EU' muistuttaa siitä, että tehtävää on paljon mutta pystymme siihen yhdessä tulevien sukupolvien hyväksi. Lapset ja lastenlapset saavat meidät tarkentamaan katseemme suuntaan, johon kuljemme, ja yhteiseen tavoitteeseemme eli demokratian, talouden ja rauhanomaisen ja itsenäisen unionimme vaalimiseen.

Nyt jos koskaan Euroopan kohtalonkysymyksenä on solidaarisuus. Mitä yhtenäisemmin toimimme, sitä vahvempana unioni selviytyy tulevasta vuodesta ja sitä paremmin voimme valmistautua tulevaisuuteen.

Ursula von der Leyen, Euroopan komission puheenjohtaja

You are EU - jokainen teistä on EU.

'You are EU' aktivoi, inspiroi ja puhuttelee kaikkien EU-maiden asukkaita. 'You are EU' yhdistää arvomme ajatukseen muutoksesta. Se yhdistää meidät eurooppalaisina, ja samalla se antaa suunnan tulevaisuudellemme. Se tuo tulevaisuuteen luotaavan ulottuvuuden siihen, keitä me olemme, ja sen avulla voimme aktiivisesti muokata omaa tietämme, joka perustuu vapauteen, rauhaan ja solidaarisuuteen sekä puhtaaseen ja omavaraiseen energiaan. You are EU – jokainen teistä on EU.