Siirry pääsisältöön
You are EU
Sivuprofiilista kuvattu nuori poika ojentaa kättään aurinkopaneelia kohti

Vapautta, rauhaa ja energiaomavaraisuutta

Yhdessä me pystymme tähän.

Demokratia, vapaus, tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja solidaarisuus. Nämä eurooppalaiset arvot yhdistävät meitä. Venäjän hyökkäys Ukrainaan osoitti, että demokratiamme, taloutemme ja energiaomavaraisuutemme ovat tiiviisti kytköksissä toisiinsa. Meidän on yhdessä varmistettava, että käytössämme on uusiutuvaa, puhdasta ja Euroopassa tuotettua energiaa. Voimme saavuttaa nämä tavoitteet vain tekemällä yhteistyötä ja puolustamalla arvojamme, jotta voimme suojella sinun ja perheesi tulevaisuutta, ilmastoa ja maapalloa.

You are EU!

 

Mitä ”You are EU” merkitsee?

”You are EU” on kutsu kaikille eurooppalaisille tulla mukaan selättämään haasteet ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta, jossa käytetään puhdasta eurooppalaista energiaa. Voimme luottaa yhteiseen tahtoomme muokata maailmaa jossa elämme. ”You are EU” on eurooppalaisina antamamme lupaus, jossa jokaisen osuudella on merkitystä. ”You are EU” merkitsee sitä, että voimme yhdessä siirtyä kohti puhdasta eurooppalaista energiaa. ”You are EU” muistuttaa siitä, että tehtävää on paljon mutta pystymme siihen yhdessä tulevien sukupolvien hyväksi. Lapset ja lastenlapset saavat meidät tarkentamaan katseemme suuntaan, johon kuljemme, ja yhteiseen tavoitteeseemme eli demokratian, talouden ja rauhanomaisen ja itsenäisen unionimme vaalimiseen.

Vapautta, rauhaa ja energiaomavaraisuutta - Nuori poika ojentaa kättään aurinkopaneelia kohti
Demokratiaa, moninaisuutta ja ilmastonsuojelua - Nuori nainen taustallaan useita tuuliturbiineja
Vakautta, kunnioitusta ja vihreää siirtymää - Aurinkopaneelien äärelle kyykistynyt mies liittää yhteen kaksi kaapelia
Yhtenäisyyttä, turvallisuutta ja uusiutuvaa energiaa - Nuori mies katsoo puhelintaan nojaten sähköautoonsa

© Euroopan unioni 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. EU:lle on myönnetty tiettyjä osia koskeva ehdollinen lisenssi.

Olemme yhdessä osoittaneet, että kun Eurooppa on rohkea, se saa paljon aikaan. Työmme ei ole läheskään ohi, joten yhteisiä toimia tarvitaan edelleen. Toimikaamme tänään ja valmistautukaamme huomiseen.

Ursula von der Leyen, Euroopan komission puheenjohtaja

Jokainen teistä on EU

”You are EU” aktivoi, inspiroi ja puhuttelee kaikkien EU-maiden asukkaita. ”You are EU” voimaannuttaa meitä, koska se yhdistää arvomme ajatukseen muutoksesta. Se yhdistää meidät eurooppalaisina, ja samalla se antaa suunnan tulevaisuudellemme. Se tuo tulevaisuuteen luotaavan ulottuvuuden siihen, keitä me olemme, ja sen avulla voimme aktiivisesti muokata omaa tietämme, joka perustuu vapauteen, rauhaan ja solidaarisuuteen sekä puhtaaseen ja omavaraiseen energiaan.

Jokainen teistä on EU.