Gå til hovedindholdet
You are EU
En dreng set i profil rækker armen ud og rører ved et solpanel

Frihed, fred og energiuafhængighed.

Vi kan gøre dette sammen.

Demokrati, frihed, lighed, tolerance og solidaritet. Det er de europæiske værdier, der forener os. Den russiske invasion af Ukraine har vist os, at vores demokrati, økonomi og energiuafhængighed er tæt forbundne. Lad os sammen sikre, at vi har ren, vedvarende energi – produceret i Europa. Vi kan kun nå disse mål med en fælles indsats. Lad os kæmpe for vores værdier for at beskytte din og din families fremtid, klimaet og planeten.

You are EU!

 

Hvad er You are EU?

You are EU er en opfordring til alle europæere om at medvirke til at løse vores fælles udfordringer, så vi får en bedre fremtid med ren energi, der er produceret i Europa. Vi har den nødvendige styrke, som udspringer af vores fælles ambition om at sætte vores præg på den verden, vi lever i. You are EU er vores løfte som europæere, hvor alle bidrag tæller. You are EU er et budskab om, at vi sammen kan bevæge os i retning af ren og hjemmeproduceret energi. You are EU er en påmindelse om, at der er meget, der skal gøres, og at vi kan gøre det sammen for de kommende generationers skyld. Vores børn og børnebørn får os til at skærpe vores fokus på vejen frem og på vores fælles mål – at beskytte vores demokrati, vores økonomi og vores fredelige og uafhængige EU.

Frihed, fred og energiuafhængighed - En dreng, der rækker ud og rører ved et solpanel
Demokrati, diversitet og klimabeskyttelse - En ung kvinde, der står med vindmøller i baggrunden
Stabilitet, respekt og grøn omstilling - En mand, der knæler for at forbinde kabler til solpaneler
Sammenhold, sikkerhed og vedvarende energi - Ung mand, der tjekker sin telefon, mens han læner sig op ad sin elbil

© Den Europæiske Union 2023. Alle rettigheder forbeholdes. Visse dele er givet i licens til EU på visse betingelser.

Sammen har vi vist, at et modigt Europa får tingene gjort. Og vores arbejde er langt fra færdigt – så lad os stå sammen. Lad os levere resultater i dag og forberede os på i morgen.

Ursula von der Leyen, Europa-Kommissionens formand

Hver eneste af jer er en del af EU

You are EU aktiverer, inspirerer og taler til mennesker fra alle EU-landene. You are EU gør os stærkere og mere handlekraftige, fordi det forener vores værdier med idéen om omstilling. Initiativet forbinder os som europæere. Samtidig udstikker det en kurs for fremtiden. Det giver os en vision og en mulighed for aktivt at præge vejen frem på grundlag af frihed, fred og solidaritet via rene, uafhængige energikilder.

Hver eneste af jer er en del af EU