Skip to main content
You are EU

Frihed, fred og energiuafhængighed.

Vi kan gøre dette sammen.

Demokrati, frihed, lighed, tolerance og solidaritet. Det er de europæiske værdier, der forener os. Den russiske invasion af Ukraine har også vist, at vores demokrati, vores økonomi og vores energiuafhængighed er tæt forbundne. Lad os sammen sikre, at vi har ren, vedvarende energi – produceret i Europa. Vi kan kun nå disse mål med en fælles indsats. Vær med til at kæmpe for vores værdier for at beskytte din og din families fremtid, klimaet og planeten.

 

You are EU!

 

Hvad er 'You are EU'

'You are EU' er en opfordring til alle europæere om at deltage i og bidrage til at omdanne vores udfordringer til en bedre fremtid med ren energi, der er produceret i Europa. Vi har den nødvendige styrke, som udspringer af vores fælles ønske om at forme den verden, vi lever i. 'You are EU' er vores løfte som europæere, hvor alle bidrag tæller. 'You are EU' er et budskab om, at vi i fællesskab kan bevæge os i retning af ren og hjemmeproduceret energi. 'You are EU' er en påmindelse om, at der er meget, der skal gøres, men at vi kan gøre det sammen for de kommende generationers skyld. Vores børn og børnebørn skærper vores fokus på vejen frem og på vores fælles mål – at beskytte vores demokrati, vores økonomi og vores fredelige og uafhængige Union.

Solidaritet er Europas skæbne – nu mere end nogensinde. Jo mere vi står sammen, jo mere sammenhold vi viser, desto stærkere vil vi som Union fremstå ved udgangen af det kommende år, og jo bedre kan vi forberede os på verden af i morgen.

Ursula von der Leyen, formand for Europa-Kommissionen

You are EU – hver eneste af jer er EU

'You are EU' aktiverer, inspirerer og taler til mennesker fra alle EU-landene. 'You are EU' gør os stærkere og mere handlekraftige, da det forener vores værdier med idéen om omstilling. Initiativet forbinder os som europæere. Samtidig udstikker det en kurs for fremtiden. Det giver os en fremsynet dimension og giver os mulighed for aktivt at forme vejen frem på grundlag af frihed, fred og solidaritet med rene, uafhængige energikilder. You are EU – hver eneste af jer er EU.